Премини към основното съдържание
Blog
Blog

EPALE fokus: Digitale færdigheder som en genvej til læringsmuligheder

EPALEs tematiske fokus fra april til juni handler om digitale færdigheder som en genvej til læringsmuligheder

EPALE Digital Skills

EPALEs tematiske fokus fra april til juni handler om digitale færdigheder som en genvej til læringsmuligheder

Samfundet bliver mere digitaliseret og forbundet. Den digitale verdens omsiggriben påvirker måderne, hvorpå folk får adgang til tjenester, hvordan de lever, arbejder og bruger deres stemmer, og hvordan de bidrager til samfundet. Behovet for at udvikle bedre digital undervisning er tæt forbundet med deltagelsen i samfundet. For at have succes i et arbejdsmarked der bliver mere og mere digitalt, har alle brug for stærke digitale færdigheder, job-specifikke færdigheder og motivationen til at klare forandring og til at engagere sig i livslang læring. Mulighederne for livslang læring, som i højere grad bliver tilgængelige online, er afgørende for både ufaglærte, og for dem der søger kontinuerlig, avanceret uddannelse. Faktisk giver mange platforme adgang til læringsmuligheder og værktøjer. Men både kursister og udbydere oplever stadig barrierer i forbindelse med at tilgå dem, på grund af manglende digitale færdigheder.

Derudover er digitale færdigheder blevet endnu vigtigere i adgangen til essentielle informationer under nødsituationer, som den vi netop nu gennemgår i forbindelse med Coronavirus Covid-19 udbruddet.

Så spørgsmålet er, hvilke digitale færdigheder, som bliver essentielle de kommende år? Hvordan skal uddannelsesinstitutioner udvikle den nødvendige viden og de nødvendige metoder til at understøtte kursister bedst muligt gennem tranformationen?

Deltag i debatten og del din vide.

Del din viden og dine synspunkter.

Har du været, eller er du lige nu involveret i interessante projekter, der arbejder med digitale frædigheder som et middel til at opnå nye læringsmuligheder?

Del dine praktiske erfaringer med EPALE! 21 maj 2020, har du også muligheden for at deltage i vores online diskussion om digitale færdigheder som en vej til at opnå læringsmuligheder.

Login (45)

Искате друг език?

Този документ е наличен и на друг език. Моля, изберете опциите по-долу.

Want to write a blog post ?

Don't hesitate to do so! Click the link below and start posting a new article!

Най-актуалните дискусии

Ролята на обучението на възрастни за подпомагане на кариерното развитие

Причини за ниското участие в УЦЖ на хората в трудоспособна възраст в България?