European Commission logo
Create an account
Can select multiple words with divider comma

EPALE - Platforma Elektronike për të Nxënit e të Rriturve në Evropë

Pjesë e një organizate?

Duke regjistruar organizatën tuaj në EPALE, ju do të jeni në gjendje të bëni vetë një njoftim për kërkimin e partnerit.

Po kërkoni partner?

Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar! Klikoni linkun më poshtë dhe filloni të kërkoni partnerë!

Dëshironi hapësirën tuaj?

Dëshironi t'i diskutoni idetë tuaja me të tjerët në hapësirë private? 

Gjeni informacionin më të fundit se si BE promovon politikën e të të nxënit për të rritur

Applied Filters

Erasmus+ mobility activities (Key Action 1)

We are a music school that caters to both young students and adults. We are interested in partnering with another music school as a host organization.

Filluar nga
TreeImage.
Escola de Músics JPC Barcelona Spain
Community Contributor (Bronze Member).
|Postuar nga 2 days më parë
Spanjë
Spain.
Erasmus+ mobility activities (Key Action 1)
Filluar nga
TreeImage.
Nuria Miñano
Community Contributor (Bronze Member).
|Postuar nga 3 days më parë
Erasmus+ Small-scale partnership (Key Action 2)
We would like to work on a common project on media literacy education for adult learners.
Filluar nga
TreeImage.
Giuseppina ROSSI
Community Collaborator (Silver Member).
|Postuar nga 5 days më parë
Erasmus+ Cooperation partnership (Key Action 2)
The Federation of Valencian Municipalities and Provinces (FVMP) is seeking a partnership for an Erasmus+ project to support local governance, regional development, and cooperation among local entities in the Valencian Community, Spain. With extensive experience in European projects, the FVMP focuses on social integration, entrepreneurship, skills recognition, democracy, environmental sustainability, and digital education, offering partners their expertise and commitment to regional and international collaboration.
Filluar nga
TreeImage.
Yolanda NICOLAU
|Postuar nga 5 days më parë