European Commission logo
Create an account
Kërkimi i partnerit

Narrow your results

Partneritete në vendin tuaj

Accredited Erasmus+ coordinators looking for new consortium members

Pjesë e një organizate?

Listojeni atë në faqen tonë të internetit! Klikoni linkun më poshtë dhe shtoni organizatën tuaj!

Po kërkoni partner?

Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar! Klikoni linkun më poshtë dhe filloni të kërkoni partnerë!

Dëshironi hapësirën tuaj?

Dëshironi t'i diskutoni idetë tuaja me të tjerët në hapësirë private? 

Gjeni informacionin më të fundit se si BE promovon politikën e të të nxënit për të rritur

Applied Filters

Erasmus+ Cooperation partnership (Key Action 2)
Two partners needed -one with experience in entrepreneurship and tourism, with particular focus on rural areas (agrotourism) -one with skills in architecture, recycling, construction and sustainability
Filluar nga | Postuar nga 1 javë më parë
Erasmus+ Cooperation partnership (Key Action 2)
Two partners needed -one with experience in entrepreneurship and tourism, with particular focus on rural areas (agrotourism) -one with skills in architecture, recycling, construction and sustainability
Filluar nga | Postuar nga 1 javë më parë
Spanjë
Spain.
Erasmus+ Cooperation partnership (Key Action 2)
Gastronomy, cooking, hospitality and tourism
Filluar nga | Postuar nga 2 javë më parë