European Commission logo
Create an account
Kërkimi i partnerit

Narrow your results

Partneritete në vendin tuaj

Accredited Erasmus+ coordinators looking for new consortium members

Topic

Mund të zgjidhni vlera të shumëfishta

Pjesë e një organizate?

Listojeni atë në faqen tonë të internetit! Klikoni linkun më poshtë dhe shtoni organizatën tuaj!

Po kërkoni partner?

Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar! Klikoni linkun më poshtë dhe filloni të kërkoni partnerë!

Dëshironi hapësirën tuaj?

Dëshironi t'i diskutoni idetë tuaja me të tjerët në hapësirë private? 

Gjeni informacionin më të fundit se si BE promovon politikën e të të nxënit për të rritur

Applied Filters

Erasmus+ Small-scale partnership (Key Action 2)
Creación de liga de fútbol 7 (competición mixta, chicos/as) entre centros de educación para personas adultas de toda Europa.
Filluar nga | Postuar nga 3 ditë më parë
Erasmus+ mobility activities (Key Action 1)
Accredited KA120 school for adults in Mallorca looking for job-shadowing activities in institutions that can offer examples of good practices in the following fields: Environmental SUSTAINABILITY and DIGITALISATION, both regarding management and teaching process. DIGITAL and SOCIAL INCLUSION for adult learners under risk of social exclusion (migrants and refugees). Also willing to host similar institutions and establish long term cooperation, including staff and students mobilities. Post a comment or contact us at cepaarta@gmail.com
Filluar nga | Postuar nga 6 ditë më parë
Erasmus+ Small-scale partnership (Key Action 2)
The program aims to empower organisations to sustainably support gender-inclusive-related work. It seeks to develop internal capacities that will enable organisations to promote and facilitate the continuation of the efforts towards fostering a more inclusive and diverse workplace culture.
Filluar nga | Postuar nga 2 javë më parë