European Commission logo
Create an account
Can select multiple words with divider comma

EPALE - Platforma Elektronike për të Nxënit e të Rriturve në Evropë

News

Lajme

myJUMP.sk | Our NGO started cooperation with AKOI

Profile picture for user icergetova.
Ivana Tomanová Čergeťová

myJUMP.sk (NGO) had the opportunity to present the results of our project and the way of working with disadvantaged groups for the AKOI (Association of cultural and educational institutions). The association contributes to increasing the professional level of cultural and educational workers and the quality of activity of cultural and educational facilities, participates in the creation and implementation of conceptual, strategic, legislative and development documents in the field of cultural and educational activities and contributes to the exchange of experience and networking of cultural and educational institutions on Slovakia.

The association decided to prepare a cycle of seminars that focus on risk and endangered population groups in Slovakia. Since our NGO works with such a target group, we were invited to show several work techniques using movement and movement therapy. The seminar from this cycle, entitled Cultural Integration, was held on 5 and 6 December 2022 in Liptovský Ján (Slovakia). The invitation to the professional seminar was accepted by our director Ivana Tomanová Čergeťová, who presented our form of work with inactive persons on the labour market. The presentation included many physical activities related to the concept of attachment theory and bonding, and also body perception through movement and bioenergetic exercises.

Ivana Cergetova (myJUMP.sk) during presentation.

Ivana Cergetova (myJUMP.sk) during movement activities.

Login (1)

Doni të shkruani një artikull?

Mos hezito ta bëni këtë!
Kliko në linkun e mëposhtën dhe filloni postimin e një artikulli të ri!

Diskutimet më të fundit

TreeImage.
Mirlinda Galushi
Community Hero (Gold Member).

Mësimi i të rriturve si një mënyrë për të dalë nga varfëria

TreeImage.
Mirlinda Galushi
Community Hero (Gold Member).

Të mësuarit gjatë gjithë jetës është një proces i vazhdueshëm që kërkon përkushtim, vullnet dhe një qasje aktive ndaj mësimit

Profile picture for user NSS Albania.
Ejvis Gishti

Lundrimi i Inteligjencës Artificiale në Shoqërinë Bashkëkohore

Bashkohuni me ne ndërsa reflektojmë dhe diskutojmë rolin e Inteligjencës Artificiale në shoqërinë bashkëkohore dhe mjetet e mundshme për të mësuar ta përdorin atë në mënyrën më të mirë të saj.

Akoma

Latest News

Placeholder

Në datë 31.05.2024 , ora 10.00 pranë sheshit “Italia” organizohet panairi kombëtar”Art,Zeje,Sport”...

TreeImage.
Mirlinda Galushi
Community Hero (Gold Member).

Aktivitete të ardhshme