European Commission logo
Креирајте профил
Можете да изберете повеќе зборови со разделна запирка

ЕПАЛЕ - Електронска платформа за учење на возрасните во Европа

Ресурси

Eurydice Report Poland - Support Measures for Learners in Adult Education and Training

Profile picture for user apokrzywnicka.
Anna Pokrzywnicka

This section of the Eurydice Report presents support measures that are available for learners in adult education and training in Poland.

Resource Details
Автор на ресурс
Eurydice
Вид ресурс
Национални документи и политики
Земја
Poland
Датум на објавување
Language of the document
English
Login (0)

Want to add a resource ?

Не двоумете се да го сторите тоа!
Кликнете на линкот подолу и започнете со објавување нов ресурс!