chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Piattaforma elettronica per l'apprendimento degli adulti in Europa

Risorsa

EPALE tim Crne Gore nagrađuje najbolji blog na temu "Najbolja praksa u oblasti obrazovanja odraslih" - Pogledajte uslove konkursa

Lingua: HR

Inviato da EPALE MONTENEGRO

/it/file/award2020-set01blogpostpng-0award_2020_-_set_01_blog_post.png

EPALE nagradni konkurs za 2020.godinu!

EPALE TIM CRNE GORE VAS NAGRAĐUJE!!!

Pošaljite svoj primjer izvrsnosti u oblasti obrazovanja odraslih, a najbolji nagrađujemo!

EPALE tim Crne Gore, poziva profesionalace u oblasti učenja odraslih, uključujući predsatvnike licenciranih ustanova za obrazovanje odraslih, nastavni kadar i trenere, kadar za usmjeravanje i podršku, istraživače i članove akademske zajednice, kao i kreatore politika u oblasti obrazovanja odraslih i dr. da učestvuju u nagradnom konkursu na temu “Najbolja praksa u oblasti obrazovanja odraslih”.

Da biste mogli učestvovati u nagradnom konkursu neophodno je da prvo budete registrovani na EPALE platformi. Registracija je veoma jednostavna i možete je izvršiti putem linka https://epale.ec.europa.eu/hr/user/register .

Nakon postavljanja vašeg bloga na EPALE (https://epale.ec.europa.eu/en/content/epale_blog_post u sekciji Suggest a blog post / Predložite objavu na blogu), prateći smjernice iz priloženog dokumneta, koji predstavlja vašu studiju slučaja, kao odraz najbolje prakse u obrazovanju odraslih, neophodno je da link postavljenog bloga posaljete na mejl adresu gordana.boskovic@cso.gov.me , kako bi isti bio odobren od strane EPALE Nacionalne službe za podršku Crnoj Gori.

Za sve informacije u vezi nagradnog konkursa i realizacije EPALE projekta možete se obratiti Gordani Bošković, kontakt osobi za realizaciju EPALE projekta u Crnoj Gori, putem mejla gordana.boskovic@cso.gov.me ili putem telefona 069 371 648.

Budite dio EPALE zajednice i dio evropskog tima koji radi na jačanju nacionalnih sistema obrazovanja odraslih!

Srećno!

Autore/i della risorsa: 
NSS MONTENEGRO
Data di pubblicazione:
Mercoledì, 15 Aprile, 2020
Lingua del documento
Tipo di risorsa: 
Altro
Paese:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn