Overslaan en naar de inhoud gaan
Resource Details
BRON

EPALE tim Crne Gore nagrađuje najbolji blog na temu "Najbolja praksa u oblasti obrazovanja odraslih" - Pogledajte uslove konkursa

EPALE nagradni konkurs za 2020.godinu!

EPALE TIM CRNE GORE VAS NAGRAĐUJE!!!

Pošaljite svoj primjer izvrsnosti u oblasti obrazovanja odraslih, a najbolji nagrađujemo!

EPALE tim Crne Gore, poziva profesionalace u oblasti učenja odraslih, uključujući predsatvnike licenciranih ustanova za obrazovanje odraslih, nastavni kadar i trenere, kadar za usmjeravanje i podršku, istraživače i članove akademske zajednice, kao i kreatore politika u oblasti obrazovanja odraslih i dr. da učestvuju u nagradnom konkursu na temu “Najbolja praksa u oblasti obrazovanja odraslih”.

Da biste mogli učestvovati u nagradnom konkursu neophodno je da prvo budete registrovani na EPALE platformi. Registracija je veoma jednostavna i možete je izvršiti putem linka https://epale.ec.europa.eu/hr/user/register .

Nakon postavljanja vašeg bloga na EPALE (https://epale.ec.europa.eu/en/content/epale_blog_post u sekciji Suggest a blog post / Predložite objavu na blogu), prateći smjernice iz priloženog dokumneta, koji predstavlja vašu studiju slučaja, kao odraz najbolje prakse u obrazovanju odraslih, neophodno je da link postavljenog bloga posaljete na mejl adresu gordana.boskovic@cso.gov.me , kako bi isti bio odobren od strane EPALE Nacionalne službe za podršku Crnoj Gori.

Za sve informacije u vezi nagradnog konkursa i realizacije EPALE projekta možete se obratiti Gordani Bošković, kontakt osobi za realizaciju EPALE projekta u Crnoj Gori, putem mejla gordana.boskovic@cso.gov.me ili putem telefona 069 371 648.

Budite dio EPALE zajednice i dio evropskog tima koji radi na jačanju nacionalnih sistema obrazovanja odraslih!

Srećno!

Resource Details
Auteurs van het materiaal
NSS MONTENEGRO
Type materiaal
Overig
Land
Trefwoorden
Publicatiedatum
Taal van het document
Login (0)

Want to add a resource ?

Don't hesitate to do so! Click the link below and start posting a new resource!