European Commission logo
Create an account
Can select multiple words with divider comma

Organisations

Organisations

tuaj - Keni interes për të bashkëpunuar me të tjerë nga e gjithë Evropa, por nuk keni ende ndonjë ide konkrete?

Shtoni organizatën

Shtoni organizatën tuaj te kërkimi i partnerëve në EPALE, për të ngritur profilin tuaj dhe për t'u bërë të ditur të tjerëve se po kërkoni të përfshihen në një bashkëpunim mbarevropian.

Këshillë kyçe:

Shtoni sa më shumë informacion të jetë e mundur në lidhje me organizatën tuaj dhe llojin e aktiviteteve në të cilat përfshiheni për të ndihmuar që t'ju gjejnë më lehtë të tjerët.

Pjesë e një organizate?

Duke regjistruar organizatën tuaj në EPALE, ju do të jeni në gjendje të bëni vetë një njoftim për kërkimin e partnerit.

Gjeni informacionin më të fundit se si BE promovon politikën e të të nxënit për të rritur

Applied Filters

Suicide Prevention and Suicide loss survivors support
TreeImage.
Maiellen Stensmark
Community Collaborator (Silver Member).
Suedi
Sweden.
SwIdeas is a Swedish enterprise with a social mission that focuses on environmental and social sustainability.
Profile picture for user nabswide.
Abdallah Sobeih
Folkuniversitetet is an adult educational association that offers a wide range of adult education all over Sweden
TreeImage.
Katarina Péntek Fransson
The Funka Foundation is a not-for-profit research and training organisation with a mission to empower persons with disabilities. Its main activity is to carry out research projects and training on issues related to accessibility and inclusion.
TreeImage.
Sara Kjellstrand
Hjo folkhögskola is an independent folk high school and adult education provider in Sweden. It is one of  Sweden's largest boarding folk high schools and is located in the south western part of Sweden in the town Hjo by lake Vättern. We offer a a variety of courses and are loo...
TreeImage.
Lisette Johansson
Our vision is to broaden horizons and awaken commitment! We want to contribute to people being able to influence their life situation and work for a sustainable democratic society. We are part of folk education in Sweden and have a pedagogy that is characterized by the fact th...
TreeImage.
Tamara Valiente