European Commission logo
Create an account
Can select multiple words with divider comma

EPALE - Platforma Elektronike për të Nxënit e të Rriturve në Evropë

Organisations

Organisations

tuaj - Keni interes për të bashkëpunuar me të tjerë nga e gjithë Evropa, por nuk keni ende ndonjë ide konkrete?

Shtoni organizatën

Shtoni organizatën tuaj te kërkimi i partnerëve në EPALE, për të ngritur profilin tuaj dhe për t'u bërë të ditur të tjerëve se po kërkoni të përfshihen në një bashkëpunim mbarevropian.

Këshillë kyçe:

Shtoni sa më shumë informacion të jetë e mundur në lidhje me organizatën tuaj dhe llojin e aktiviteteve në të cilat përfshiheni për të ndihmuar që t'ju gjejnë më lehtë të tjerët.

Pjesë e një organizate?

Duke regjistruar organizatën tuaj në EPALE, ju do të jeni në gjendje të bëni vetë një njoftim për kërkimin e partnerit.

Gjeni informacionin më të fundit se si BE promovon politikën e të të nxënit për të rritur

Applied Filters

K-Pax is an Italian Social Cooperative founded in 2008, with offices in Breno and Brescia. It is dedicated to the reception of refugees and political asylum seekers, as well as the cultural promotion on migration issues
TreeImage.
CARLO COMINELLI
Euroteam Progetti SAS is a private company established in 1997 in Florence.Euroteam Progetti has been working, for over 25 years, for the innovation of education, training and consultancy services in the following fields:EmployabilityEducation and TrainingWomen empowerment&amp...
TreeImage.
Valentina De Pascale
Community Contributor (Bronze Member).
CPIA Biella - Vercelli is a public school that provides adult education in North - West Italy.
TreeImage.
Simona Nicolo
Community Contributor (Bronze Member).
Itali
Italy.
CPIA 4 Torino realizes a training offer aimed at encouraging and supporting the raising of the levels of education of the adult population at low school level, Italians and foreigners, with special reference to the Italian language.
TreeImage.
Paola Scarano