Organisations

Organisations

tuaj - Keni interes për të bashkëpunuar me të tjerë nga e gjithë Evropa, por nuk keni ende ndonjë ide konkrete?

>

Shtoni organizatën

Shtoni organizatën tuaj te kërkimi i partnerëve në EPALE, për të ngritur profilin tuaj dhe për t'u bërë të ditur të tjerëve se po kërkoni të përfshihen në një bashkëpunim mbarevropian.

Këshillë kyçe:

Shtoni sa më shumë informacion të jetë e mundur në lidhje me organizatën tuaj dhe llojin e aktiviteteve në të cilat përfshiheni për të ndihmuar që t'ju gjejnë më lehtë të tjerët.

Pjesë e një organizate?

Listojeni atë në faqen tonë të internetit! Klikoni linkun më poshtë dhe shtoni organizatën tuaj!

Gjeni informacionin më të fundit se si BE promovon politikën e të të nxënit për të rritur

Applied Filters

The Association for the Promotion of Employment and Social Cohesion (Asociación Creativa) works for the promotion of employment, training and social integration of people at risk of social exclusion and unemployed people through personalised and individualised actions, as a basi...
THE CEPER "EL PILAR" is located in Valverde del Camino in the province of Huelva. It is formed by the CEPER "EL PILAR" and twelve Sections of Permanent Education. We are looking for partners for courses related to new technologies in adult permanent education.  
We are a state school that teaches both Secondary Compulsory Education and High School, both in a blended learning environment and online. We have headquarters in three different provinces in the Basque Autonomous Community in Spain. Our students are very diverse and our aim is ...
Our school is a public run school of languages. We are administered and funded by the Andalusia regional education authority. Official schools of languages in Spain cater for language training and certification for students aged 14 to 99. We are located in Linares, a formerly th...
La asociación, creada en 2010, su objetivo promover las oportunidades de crecimiento para las personas y para la sociedad en general, creando sinergias, herramientas y metodologías para la difusión de la cultura y la promoción de la ciudadanía activa entre las personas y las org...