European Commission logo
Create an account
Can select multiple words with divider comma

EPALE - Platforma Elektronike për të Nxënit e të Rriturve në Evropë

Ngjarje

Ngjarje

Mirë se vini në kalendarin e ri të EPALE! Ky mjet është krijuar dhe vënë në funksionim duke ju pasur juve në mendje. Aktivitetet kryesore në lidhje me të nxënit për të rritur do të postohen këtu, si dhe mundësitë e formimit dhe konferencat nga e gjithë Evropa që synojnë profesionistët e arsimit të të rriturve. Me rritjen e platformës së EPALE, do të rritet edhe numri i aktiviteteve nëkalendar.

Ne presim të dëgjojmë edhe nga ju. Në muajt e ardhshëm do të keni mundësi të postoni aktivitetet tuaja dhe të tërhiqni vëmendjen e audiencës në të gjithë Evropën.

Si ta përdorni kalendarin

Kalendarin mund ta përdorni për të kërkuar për aktivitete specifike, ose të kërkoni sipas vendit, gjuhës së aktivitetit, temës, datës, grupit të synuar dhe llojit të aktivitetit ku dëshironi të shkoni.  Klikoni në artikullin e kalendarit për të zbuluar të gjitha informacionet në lidhje me aktivitetin përkatës.

Si gjithmonë, ne duam të dimë pikëpamjet tuaja. Nëse keni ndonjë pyetje ose sugjerim në lidhje me kalendarin, na kontaktoni përmes sportelit të ndihmës së EPALE ose kontaktoni përmes "Twitter" @EPALE_EU.

Vini re: Ngjarjet e paraqitura në kalendar nuk kanë ndonjë miratim nga Komisioni Evropian. Rekomandohet shqyrtim i mëtejshëm nga ana juaj nëse aktivitetet përkojnë me nevojat tuaja. Komisioni Evropian nuk mban përgjegjësi për anulimin e mundshëm të aktiviteteve në kalendarin e EPALE. Përdoruesit këshillohen të kontrollojnë rregullisht faqet e internetit të aktiviteteve individuale për t'u siguruar që të jenë në dijeni për ndryshimet e mundshme të aktiviteteve.

Narrow your results

Attending Fee

Filtra të aplikuar

18 Maj
2024
Come meet our Curtain, Patchwork and Sewing Course Educator at the upcoming Public Service Expo 2024. Whether you're an absolute beginner or looking...
18 Maj
2024
Event i ardhshëm

VIII Jornada de Educación Especial

Spain,  MÉRIDA

El sábado 18 de mayo, se celebra la VIII Jornada de Educación Especial en el CPR de Mérida.

18 Maj
2024
Event i ardhshëm

Spanish Language at EXPO 2024

Malta
Come meet our Spanish Language Educator at the upcoming Public Service Expo 2024. Whether you're an absolute beginner or looking to enhance your...
18 Maj
2024
Event i ardhshëm

Lace Making at EXPO 2024

Malta
Come meet our Lace Making Course Educator at the upcoming Public Service Expo 2024. Whether you're an absolute beginner or looking to enhance your...
19 Maj
2024
Event i ardhshëm

Pottery and Ceramics at EXPO 2024

Malta
Come meet our Pottery and Ceramics Course Educator at the upcoming Public Service Expo 2024. Whether you're an absolute beginner or looking to enhance...