News
Vijesti

Logate akademija i obuke iz IT sektora

Logate akademija organizuje obuke iz IT sektora

Predviđa se da će potražnja za Web programerima u sledećih 10 godina rasti brže od prosječnog rasta potražnje za svim ostalim zanimanjima. Razlog rasta potražnje se, između ostalog, krije u sve većoj popularnosti mobilnih uređaja, razvoju e-commerce industrije, pristupu širokopojasnom internetu, te olakašnosti života ljudi upotrebom elektronskih servisa. Sve ovo će od web programera zahtijevati poznavanje tehnika responzivnog web dizajna, poznavanje alata za kreiranje multimedijalnog sadržaja, kao i poznavanje više programskih jezika.

Sertifikovani kurs!

Programi na Logate Akademiji formirani su u skladu sa obrazovnim standardima IT struke i usvojeni su od strane Nacionalnog savjeta za obrazovanje u Centru za stručno obrazovanje Crne Gore. To znači da predstavljaju zvanične programe za sticanje ključnih vještina u oblasti Java i Web programiranja te da polaznicima omogućavaju da na tržištu rada sa stečenim znanjima budu kompetentniji.

Šta dobijate sa usmjerenjem Web programiranje?

  • Uvod u TypeScript — Upoznaj razvojne alate i tehnike programiranja kroz TypeScript programski jezik.
  • OOP sa TypeScript — Ovladaj principima objektno–orijentisanog programiranja u TypeScript-u.
  • HTML/CSS/JS — Upoznaj se sa programskim jezicima i principima za pisanje web strana, sajtova i aplikacija.
  • NodeJS i TypeScript — Nauči kako da napišeš servise koji čuvaju iili čitaju podatke za tvoju web aplikaciju.
  • Angular aplikacije — Nauči kako da napišeš single–page web aplikaciju korišćenjem jedne od danas najpopularnijih biblioteka.
Login (0)
Themes addressed

Prijavite se ili Registrujte da biste postavljali komentare.

Želite napisati članak?

Ne ustručavajte se to učiniti!

Kliknite na donji link i počnite pisati novi članak!

Najnovije diskusije

Kakav je opis posla za menadžera centra za obrazovanje odraslih?

Pusto je na vrhu centra za obrazovanje odraslih. Ovaj osjećaj nije formulisan u opisu posla za mjesto menadžera centra za obrazovanje odraslih.
Ovo je poziv da podijelite opis vašeg posla - bez obzira na format - i poziv da podijelite osjećanja o usamljenosti, ili drugima, u vrhu centra za obrazovanje odraslih.

More