European Commission logo
Create an account
Resource Details
Burime

Teaching materials to use in prisons

EPEA (European Prison Education Association) collected inspirational teaching materials used in various European prisons. Interesting contributions? Forward them to: webmaster@epea.org
 
There are materials now in Danish, French, Dutch, Polish, Portuguese, English.

 

Do you have interesting contributions in your own language?

Please forward them to: webmaster@epea.org to share them.

 

Logo_216

 

 
 
Resource Details
Autori i burimit
EPEA
Lloji i burimit
Mundësitë dhe Burimet
Data e Publikimit
Jazyk dokumentu
English
Login (5)

Doni një gjuhë tjetër?

Ky dokument është gjithashtu i përkthyer edhe në gjuhë te tjera. Ju lutem zgjidhni një më poshtë.
Switch Language

Want to add a resource ?

Don't hesitate to do so! Click the link below and start posting a new resource!