chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

ePlatforma za izobraževanje odraslih v Evropi

 
 

Novinarsko središče

Influenseri u marketingu - Preduzetništvo novog doba

13/05/2019
Jezik: HR

Privredna komora Crne Gore u saradnji sa Unijom mladih preduzetnika Crne Gore i Nacionalnim partnerstvom za preduzetničko učenje, u utorak 14.05.2019. godine sa početkom u 10:00 sati, u prostorijama Privredne komore Crne Gore (Novaka Miloševa 29/II, Podgorica), organizuje okrugli sto na temu:

„Influenseri u marketingu - Preduzetništvo novog doba”

Cilj događaja je promovisanje novih vidova preduzetništva mladih u savremenom dobu i podizanje svijesti o trendovima preduzetničkog načina razmišljanja i preduzetničkog ponašanja mladih. Korišćenje novih tehnologija posebno interneta i ICT-a je transformisalo preduzetništvo novog doba. Poznato je da je 2006. godine Fejsbuk bio u povoju, a Twitter tek bio pokrenut i niko nije imao iPhone. Deset godina kasnije svijet se mnogo promijenio, a time i poslovi i zanimanja, tako da u savremenoj privredi sada postoje zanimanja koja prije nekoliko godina nisu ni postojala. Neka istraživanja pokazuju da će 65 odsto djece koja danas upisuju osnovnu školu raditi potpuno novu vrstu poslova koji još uvek ne postoje. Poslovi influensera, šerera, blogera, vlogera su samo neki od primjera razvoja novih zanimanja zahvaljujući napretku interneta i novih tehnologija.

Učesnici okruglog stola su poznati crnogorski influenseri koji imaju veliki broj pratilaca na društvenim mrežama i koji će nam iznijeti svoja iskustva i ukazati na trendove razvoja u ovoj sferi.

Prijava je otvorena najkasnije do ponedeljka 13.05.2019. godine do 12:00 sati, popunjavanjem prijave https://forms.gle/VELDgFPKT4P9c2Xo7  na ili na e-mail adresu: obrazovanje@pkcg.org  Telefon za informacije je: 020 230 605.

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn