chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - Platforma electronică pentru educația adulților în Europa

Resursă

Mobilno učenje – nasveti in tehnike za uspeh

Limba: SL

Postat de Simona Kavčič

Strategije, orodja in tehnologije, potrebne za razvoj uspešnih programov mobilnega učenja. Izobraževalci, vzgojitelji, oblikovalci, mentorji, tehnologi, strokovnjaki na področju učenja na delovnem mestu in drugi spregovorijo o tem, kako se mobilno učenje razlikuje od drugih oblik e-učenja. Predstavljajo izzive ter prednosti strategij in tehnologij mobilnega učenja za 21. stoletje.

/ro/file/mmljpgmml.jpg

 

V hitro rastočem mobilnem učnem okolju, katerega del smo, se bodo le jasne smernice in tehnologije dobro odzivale na izzive, ki so pred nami. Delo Mastering Mobile Learning velja za najsodobnejši in najcelovitejši vir na tem področju. Predstavlja najboljše prakse za pridobivanje in zagotavljanje razvoja na področju izobraževanja in usposabljanja ter strokovnega razvoja na napravah, kot so pametni telefoni, tablice in druge mobilne naprave. Dodano vrednost predstavlja bogata tehnična vsebina, ki v tovrstni literaturi prej ni bila dostopna.

Več o knjigi najdete tukaj, izposodite pa si jo lahko tudi v knjižnici Andragoškega centra Slovenije (ACS).

 

Autorul(-ii) resursei: 
Chad Udell
Gary Woodwill
ISBN: 
978-1-118-88491-1
Data publicării:
Joi, 1 Ianuarie, 2015
Tipul de resursă: 
Altele
Țară:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn Share on email