Ana içeriğe atla
Blog
Blog

Фокусът на EPALE: Ученето на възрастни в кариерното развитие

Тематичният фокус на EPALE за м. ноември е върху ролята на ученето на възрастни за кариерното развитие.

Career development

 

Тематичният фокус на EPALE за м. ноември е върху ролята на ученето на възрастни за кариерното развитие.

 

Ученето на възрастни включва широка гама от дейности - от това, което научаваме, след като напуснем първоначалното образование и обучение, през ученето, свързано с работата и кариерата, придобиването на нови квалификации, повишаването на уменията и придобиването на нови, необходими за заетост. Ученето на възрастни подобрява пригодността за заетост и конкурентоспособността, но има много предизвикателства, с които следва да се справим, за да стане но по-привлекателно, включващо, достъпно и гъвкаво.

Тук на EPALE ние си даваме сметка за важната роля, която ученето на възрастни играе хората да могат да постигнат кариерата, за която са мечтали. Проверявайте тематичната страница на EPALE Учене за професионално развитие, където общността и националните екипи са събрали интересни статии, полезни ресурси и случаи от практиката по темата (съдържанието варира в зависимост от езиковите Ви предпочитания). Посещавайте EPALE редовно, за да се запознаете с новото съдържание през ноември!

Бихме желали да Ви поканим да се присъедините към онлайн дискусията на  EPALE  върху ролята на ученето на възрастни за подпомагане на кариерното развитие.  Дискусията ще бъде на английски език и ще се проведе на живо на тази страница на 22 ноември 2018 г.  Ще бъде модерирана от тематичния координатор на EPALE  David Mallows.

Надяваме се да се срещнем там!

Login (15)

Want to write a blog post ?

Don't hesitate to do so! Click the link below and start posting a new article!

Son tartışmalar

EPALE 2021 Tematik Gündemler. Hadi başlayalım!

Uzmanlığınız ve katkılarınızla  yoğun geçecek olan önümüzdeki bu yılı zenginleştirmeye davet ediyoruz!

Bu yıla online görüşmeye katılarak başlayalım. Online görüşme 09 Mart 2021 Salı günü 10: 00-16:00 (CET) arasında gerçekleşecek. (Avrupa saat dilimine göre)

Devamı