European Commission logo
Create an account
Event Details
7 Ara
2021

Кръгла маса за потребителите на ПОО сектора, 07.12.2021г. Благоевград

България
Благоевград
to

Център за развитие на човешките ресурси и Национален експертен екип по ПОО (Bulgarian National VET Team), Ви канят на Кръгла маса за потребителите на ПОО сектора, която ще се проведе на 07.12.2021 г. в гр. Благоевград, хотел „Езерец“

Събитието е ориентирано към учители и директори на професионални гимназии, ръководители на Центрове за професионално обучение, практикуващи специалисти и експерти в сферата на професионалното образование и обучение и дейности, насочени към учене през целия живот. Добре дошли са и работодатели и други заинтересовани лица от подобряване на връзките между всички участници в системата за професионално образование и обучение.

Кръглата маса има за цел представяне на разнообразни гледни точки и добри практики в професионалното образование и обучение. Дискусионният форум предвижда включване на широк кръг теми и участници. Директори на професионални гимназии в страната ще коментират особеностите на практическото професионално обучение в ковид среда, както и предимствата на дуалната система на обучение. Учители от професионални гимназии ще споделят свой опит от провеждане на практическо обучение в европейски страни и от валидиране на самостоятелното учене в инженерни специалности. Представители на НАПОО ще коментират приложението на микрокредитите за насърчаване на професионалната реализация. В обща дискусия ще бъдат очертани постижения, проблеми и идеи за бъдещето в професионалното образование и обучение.

Програмата на събитието можете да видите тук (линк)

ВАЖНО: Събитието ще се проведе спрямо действащите противоепидемични мерки по заповед РД-01-890/3.11.2021 на Министъра на здравеопазването (в частност точка 32), като всеки участник и лектор на входа на залата трябва да предостави (на хартия или дигитално) валиден и действащ зелен сертификат, удостоверяващ прекаран COVID-19 / завършен ваксинационен курс / валиден ПСР тест (не по-късно от 72 часа от началото на събитието) или бърз антигенен тест (не по-късно от 48 часа преди събитието). Участници, които не притежават такъв сертификат няма да бъдат допускани в залата.  

Срок за регистрация – до 14 часа 01.12 2021 г. включително.

Линк за регистрация

Събитието няма такса участие!

За всички участници извън град Благоевград се поемат пътни разходи спрямо изискванията посочени в следният документ (тук)

Event Details
Durum
As planned
Organiser type
Other event
Katılım ücreti
Off
Themes addressed

Aklınızda bir etkinlik mi var?

Öyleyse çekinmeyin! Aşağıdaki bağlantıya tıklayın ve yeni bir etkinlik daveti yayınlayın.

Son tartışmalar

MESLEKİ EĞİTİMDE YENİLİKÇİ VE DESTEKLEYİCİ STAJ UYGULAMALRI

MESLEKİ EĞİTİMDE YENİLİKÇİ VE DESTEKLEYİCİ STAJ UYGULAMALRI PROJEMİZİ TAMAMLADIK. YAYGINLAŞTIRMA VE TANITMA YAPIYORUZ

Devamı

Yönetim ve Ekip Değişiklikleri Yetişkin Eğitiminde Engel oluşturur mu?

Sık sık değişen lider ve kurum yönetimleri,gelişim ve değişime engel teşkil eder mi?Fikirlerinizi ve görüşlerinizi, önerileri değerli buluyor ve önemsiyoruz.

Devamı

EPALE Tartışma: Dönüşümsel Öğrenme ve Yaşam Becerileri

Dönüşümsel öğrenme ve yaşam becerileri hakkında görüşlerinizi paylaşın!

Devamı