chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - En digital mötesplats för vuxenutbildare i Europa

Nyhetsrum

Sajam cjeloživotnog učenja

04/12/2018
av Ognjen Piljek Žiljak
Språk: HR

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih je u okviru nacionalne obrazovne kampanje 12. Tjedan cjeloživotnog učenja pod motom Provježbaj mozak!, zajedno s partnerima organizirala Sajam cjeloživotnog učenja koji se održao 6. listopada 2018. godine na platou Avenue Malla u Zagrebu na kojemu su ustanove za obrazovanje odraslih predstavile javnosti programe za obrazovanje odraslih koje provode, nudeći već tradicionalno i vaučer za besplatno pohađanje jednog od obrazovnih programa.

Sajmom je nastavljena mini kampanju pod nazivom Sajam cjeloživotnog učenja u zagrebačkim kvartovima, vrlo uspješno započeta 2017. godine na Trešnjevačkome trgu.

Veliku potporu kampanji dale su nam i osobe iz javnoga života – modna dizajnerica  Anamarija Asanović, televizijski voditelj Oliver Mlakar i glumac te producent  Marko Torjanac, kao promotori kampanje koji svojim životnim primjerom ističu važnost cjeloživotnog učenja i ulaganja u sebe.

Cilj Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih je Sajmom predstaviti usluge obrazovnih ustanova u Gradu Zagrebu te potaknuti što veći broj osoba na uključivanje u različite programe učenja.

Tijekom Sajma cjeloživotnog učenja na raspolaganju je bio EPALE-ov informativni pult na kojem su sudionici mogli saznati nešto više o europskoj platformi za obrazovanje odraslih.

Sve zanimljivosti, vijesti, fotografije i pregled događanja s Tjedna cjeloživotnog učenja  i Sajma cjeloživotnog učenja, možete pronaći na službenoj stranici Tjedna cjeloživotnog učenja, link: http://www.cjelozivotno-ucenje.hr/

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn