chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

En digital mötesplats för vuxenutbildare i Europa

 
 

Nyhetsrum

Bogata izobraževalna ponudba na spletni strani Kam po znanje

30/06/2017
Språk: SL

Andragoški center Slovenije (ACS) je na spletni strani Kam po znanje (http://pregled.acs.si) objavil pregled ponudbe izobraževanja za odrasle v Sloveniji za novo šolsko leto 2017/2018.

Spletna stran ponuja informacije o formalnem in neformalnem izobraževanju ter o možnostih izobraževanja in učenja odraslih. Poleg tega na njej najdete tudi novice in povezave na spletne strani s področja izobraževanja odraslih, EPALE kotiček, Pregled izobraževanja v številkah in druge zanimive vsebine. 

Na spletni strani se torej predstavljajo številni izvajalci izobraževanja odraslih, ki bodo v prihajajočem šolskem letu izvajali izobraževalne programe najrazličnejših vsebin.

Prijava na portal Kam po znanje je še vedno odprta, zato vabijo izvajalce izobraževanja, da se prijavite in objavite svojo izobraževalno ponudbo. Več informacij o prijavi najdete na spletni strani http://pregled.acs.si/prijava-za-izvajalce.

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn