Hoppa till huvudinnehåll
Resource Details
RESURS

A vállalati útmutató a készségek hiányának megszüntetéséhez

Manapság számos tényező, beleértve a folyamatos és gyors technológiai fejlődést, valamint az üzleti és működési modell innovációját, hozzájárul a munkaerőpiaci változásokhoz.

Az új készségekkel kapcsolatos követelmények továbbra is megjelennek, míg más készségek elavulttá válnak. És bár a digitális készségek továbbra is létfontosságúak, a jövő munkavállalóinak a személyes készségek megszerzésére, fejlesztésére is egyre nagyobb szükségük lesz.

A negyedik technológiai forradalom által generált készségigényeknek való megfelelés a vállalatokat, cégeket is új feladatok elé állítja. Versenyképességük megtartása érdekében biztosítaniuk kell humánerőforrásuk megfelelő szintű, minőségű továbbképzését, átképzését.

A szervezeteknek meg kell találniuk a készséghiányok megelőzésére szolgáló módszereket.

Az IBM Institute for Business Value kutatásai és elemzései révén olyan készségfejlesztési módszereket generáltak, amelyek erősen befolyásolják a készségek hiányának megszüntetését. Az intézet ajánlást is készített a szervezetek számára, hogy hogyan segítsék a készségekkel kapcsolatos hiányosságok megszüntetését.

 

Resource Details
Resursförfattare
Annette LaPrade
Typ av resurs
Studier och rapporter
Publiceringsdatum
Dokumentets språk
Login (2)

Logga in eller Registrera dig så kan du kommentera.

Want to add a resource ?

Don't hesitate to do so! Click the link below and start posting a new resource!