chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - En digital mötesplats för vuxenutbildare i Europa

Resurs

Készségigény-előrejelzés: trendek és kihívások 2030-ig

Språk: HU

Publicerad Györgyi Bajka

Az európai munkaerőpiacon a munkaerő demográfiai összetételében bekövetkező változások, valamint a munka és a folyamatok egyre nagyobb mértékű összetettsége jelenti a kihívást.

A készségigény-előrejelzés hasznos támpontot nyújt a szakpolitikai döntéshozók, a szakértők és az egyének számára döntéseik meghozatalához. Ebben a kiadványban a Cedefop bemutatja a készségkínálatra és a készségkeresletre vonatkozó előrejelzés legfrissebb eredményeit. A frissített előrejelzések mellett a Cedefop és az Eurofond közötti együttműködés lehetővé tette a jelenlegi és a várható európai foglalkoztatási struktúra feladat- és készségtartalmának vizsgálatát is. Az elemzés megerősíti, hogy a foglalkozási struktúra egyre polarizáltabbá válik – erre a tendenciára a legfontosabb előrejelzések is felhívják a figyelmet.

 

Resursförfattare: 
Cedefop
ISBN: 
978-92-896-2712-2
Publiceringsdatum:
söndag, 18 november, 2018
Dokumentets språk
Typ av resurs: 
Studier och rapporter
Land:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn