chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - En digital mötesplats för vuxenutbildare i Europa

Nyhetsrum

Transformative Læringscirkler: En organisk og fleksibel model for læring

30/01/2020
av Petra Mathilde Jørs
Språk: DA

Denne nyhed er fra NVL (Nordisk Netværk for Voksnes Læring). NVL fremmer samarbejde om livslang læring i hele Norden og udvikler viden til beslutningstagere og praktikere. Netværket er et program under Nordisk Ministerråd.

Hvordan kan kompetencer udvikles hos de undervisere, der skal medvirke til et kontinuerligt kompetenceløft af voksne i et samfund og på et arbejdsmarked, der stadigt forandrer sig? Transformative Læringscirkler er et godt bud – til flere grupper. 

Det er især resultaterne fra pilotprojektet ”Transformative læringscirkler”  (TLC), der blev gennemført i perioden 2016-18, som har haft betydning for NVL’s videre arbejde med kompetenceudvikling af ansatte i voksenlæringen. Det fortæller Maria Marquard, der igennem flere år har været dansk koordinator i NVL som ansvarlig for de prioriterede temaer i NVL-netværk. 

Læs hele artiklen her

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn