chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

En digital mötesplats för vuxenutbildare i Europa

 
 

Nyhetsrum

Van een Digitale Week naar een digitaal jaar

23/03/2019
Språk: NL

13 edities van de Digitale Week waren goed voor meer dan 5000 activiteiten met maar liefst 50.000 deelnemers. Er werden thema’s aangeraakt als iedereen maker, e-democratie en lokaal digitaal. Ondertussen zijn technologie en nieuwe media een vaste waarde geworden in het dagelijkse leven van mensen. Deze onderwerpen spelen een steeds grotere rol in de werking van organisaties en lokale overheden.

Digitale cultuur integreren in je organisatie doe je niet in één week. Zoiets vraagt tijd en uitgebreide ondersteuning. En daarvoor willen de partners van Digitale Week zich graag engageren. Ze maken dan ook de omslag van een Digitale Week-campagne naar een structurele ondersteuning. In plaats van één week per jaar, kan je altijd bij ons terecht in de zoektocht naar de zin en onzin van technologie en digitale media in jouw organisatie.  

Hoe helpen ze je hierbij?

  • Mediawijs helpt je verder met mediawijze inzichten en inspiratie voor een mediawijs beleid met interessante e-inclusie praktijken.
  • LINC ondersteunt je met tools en trajecten om mensen wegwijs te maken in de informatiesamenleving en lanceert binnenkort een nieuw concept om je daarbij te helpen.
  • Voor inspiratie over digitale kunst- en cultuurbeleving kan je terecht bij Cultuurconnect. Tijdens de Uncovered inspiratiesessies denken we samen na over digitale kunst en cultuur in jouw cultuurhuis.


Er komt geen bovenlokale campagne meer voor de Digitale Week vanaf 2019. Wel kan je vanaf nu je zelf eigen digitale week, maand of jaar invullen. Je kan zelf een datum prikken, eventueel een thema kiezen en verder bouwen op het bestaande communicatiemateriaal

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn