Hoppa till huvudinnehåll
Event Details
23 Jan
2020

Radionica za pripremu KA2 projekata (Srbija)

Serbia
Beograd
to

Fondacija Tempus, nacionalna agencija za Erazmus+ program u Srbiji, uz podršku Ambasade Bugarske u Beogradu, u narednom periodu organizuje događaje namenjene podršci korisnicima iz ove zemlje koji nameravaju da se prijave za KA2 projekte strateških partnerstava u okviru poziva programa Erazmus+ za 2019. godinu.

 

Prvi događaj će biti organizovan 23. januara 2020. godine - u pitanju je radionica namenjena zaposlenima u školama i predškolskim ustanovama (državnim i privatnim), srednjim stručnim školama, organizacijama civilnog društva, preduzećima i svim drugim institucijama koje se bave stručnim obrazovanjem i obukama, kao i ustanovama i organizacijama koje se bave obrazovanjem odraslih, udruženjima, stručnim društvima i svim ostalim institucijama aktivnim u toj oblasti, a koje planiraju da konkurišu za projekte strateških partnerstava.

 

Više informacija o ciljevima radionice i kako se možete prijaviti za učešće na ovom događaju možete pronaći na sajtu Fondacije Tempus. Rok za prijavu je 12. januar do 23:59 časova.

Event Details
Status
As planned
Typ av händelse
Evenemang om yrkesutveckling
Organisatörstyp
Annat evenemang
Målgrupp
Nätverk och organisationer inom vuxnas lärande
Deltagaravgift
Nej

Logga in eller Registrera dig så kan du kommentera.

Har du ett evenemang i åtanke?

Tveka inte! Tryck på länken och föreslå ett evenemang!

De senaste diskussionerna