chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

En digital mötesplats för vuxenutbildare i Europa

 
 

Kalender

Radionica za pripremu KA2 projekata (Srbija)

Publicerad Uros Velickovic 1 vecka 3 dagar sedan

torsdag 23 januari 2020
Beograd
,

Fondacija Tempus, nacionalna agencija za Erazmus+ program u Srbiji, uz podršku Ambasade Bugarske u Beogradu, u narednom periodu organizuje događaje namenjene podršci korisnicima iz ove zemlje koji nameravaju da se prijave za KA2 projekte strateških partnerstava u okviru poziva programa Erazmus+ za 2019. godinu.

 

Prvi događaj će biti organizovan 23. januara 2020. godine - u pitanju je radionica namenjena zaposlenima u školama i predškolskim ustanovama (državnim i privatnim), srednjim stručnim školama, organizacijama civilnog društva, preduzećima i svim drugim institucijama koje se bave stručnim obrazovanjem i obukama, kao i ustanovama i organizacijama koje se bave obrazovanjem odraslih, udruženjima, stručnim društvima i svim ostalim institucijama aktivnim u toj oblasti, a koje planiraju da konkurišu za projekte strateških partnerstava.

 

Više informacija o ciljevima radionice i kako se možete prijaviti za učešće na ovom događaju možete pronaći na sajtu Fondacije Tempus. Rok za prijavu je 12. januar do 23:59 časova.

Förstaspråk:
Typ av händelse: 
Evenemang om yrkesutveckling
Deltagaravgift: 
Nej
Tidsfrist för registrering: 
12/01/2020
Evenemang online: 
Nej
Organisatörstyp: 
Annat evenemang
Målgrupp: 
Nätverk och organisationer inom vuxnas lärande
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn