chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE - En digital mötesplats för vuxenutbildare i Europa

Nyhetsrum

Milyen eszközökkel és módszerekkel lehetséges az önkéntesség során megszerzett tapasztalatok érvényesítése?

28/11/2019
av Péter Éva Kovácsné
Språk: HU

Erre a kérdésre keresi a választ a ImproVal projekt. A projekt arra ösztönzi az önkéntesekkel dolgozó embereket, valamint az önkénteseket, hogy munkájukat egy kérdőív kitöltésével segítsék.

A kérdőív angol, francia, finn, holland, német és szlovák nyelveken érhető el.

Az ImproVal projekt célja, hogy összefoglalja a különféle európai országokban folyó, az önkéntes munka során szerzett kompetenciák validálása céljából végzett eljárásokat, valamint hogy feltérképezzék, hogyan működnek a különböző érvényesítési eszközök (pl. Youthpass, Europass és más eszközök, amelyeket a különböző EU-országokban készítettek).

A projektről további információkat itt olvashatnak.

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn
  • Bild för Zsuzsánna D.Babos
    Magyarországi Önkéntes Portfolió: Magyarországon is létezik már évek óta az Önkentes Portfolió, amely az elvégzett önkéntes tevékenységek összesítését, leírását és igazolását teszi lehetővé. Az Önkéntes Portfolió által lehetőség nyílik az  egész életen át tartó tanuláshoz szükséges kulcskompetenciák elismerésére, a nem-formális tanulásod bemutatására.

    Letölthető az alábbi linken: