Skip to main content
Национални координатори за Европски радни план за учење одраслих – Бугарска

Национални координатори за Европски радни план за учење одраслих – Бугарска

 

Гђа Валентина ДЕЈКОВА

v.deikova@mon.bg

Министарство образовања и науке