European Commission logo
Create an account

EPALE - Platforma Elektronike për të Nxënit e të Rriturve në Evropë

Download the EPALE mobile app! With this app you will be able to carry EPALE and its many contents always in your pocket.

Google QR CodeAppStore QR Code

Përditësimet e fundit

Newspaper icon.

Lajmet më të fundit

25550 artikull

Writing Icon.

Postimet më të fundit në blog

17180 Postimet

Latest Resources.

Burimet e fundit

18848 burime

Latest Discussions.

Diskutimet më të fundit

211 diskutimet

Lidhuni me anëtarët e tjerë

Computer Icon.

Ju mund të merrni frymëzim nga praktikat e mira dhe historitë e suksesit, projektet që janë dalluar për nga rëndësia e politikave.

Search Icon.

Shkëmbeni ide dhe krijoni mundësi rrjetëzimi me individë ose organizata përmes Kërkimit të Partnerëve të EPALE.

Aktivitete të ardhshme

Gjeni si mund të kontribuoni sot

Anëtarësohuni në komunitet ose qëndroni të përditësuar me gazetën tonë

Homepage Popup Icon.
Join Us

We have over 121655 members