Skip to main content
Rezilijentnost u aktivnostima KVIS
Dokument

Rezilijentnost u aktivnostima KVIS

Prevod materijala koji je  predstavljen na obuci ​„Grupne i onlajn aktivnosti karijernog vođenja i savetovanja“ održanoj u decembru 2018. godine u Beogradu.

Materijal opisuje koncept rezilijentnosti i primere aktivnosti na ovu temu u sklopu aktivnosti KVIS.

Više informacija dostupno je na sajtu:  */

http://www.resilience-project.eu

 

Document Details

Dëshironi të shtoni një përmbajtje në grup?

Mos hezitoni ta bëni këtë! Klikoni në lidhjen më poshtë dhe shtoni përmbajtjen e grupit tani!