Skip to main content
Help requested
Lajme

Help requested

Hi all,

A colleague from the French speaking community in Belgium has requested help with a study/ presentation.

Please see his post (English at the bottom).

Thank you.

 

Best regards,

Christine

Dëshironi të shtoni një përmbajtje në grup?

Mos hezitoni ta bëni këtë! Klikoni në lidhjen më poshtë dhe shtoni përmbajtjen e grupit tani!