European Commission logo
Create an account
Kërkimi i partnerit

Narrow your results

Organizatë nga vendi

Accredited Erasmus+ coordinators looking for new consortium members

Pjesë e një organizate?

Listojeni atë në faqen tonë të internetit! Klikoni linkun më poshtë dhe shtoni organizatën tuaj!

Po kërkoni partner?

Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar! Klikoni linkun më poshtë dhe filloni të kërkoni partnerë!

Dëshironi hapësirën tuaj?

Dëshironi t'i diskutoni idetë tuaja me të tjerët në hapësirë private? 

Gjeni informacionin më të fundit se si BE promovon politikën e të të nxënit për të rritur

Applied Filters

Erasmus+ mobility activities (Key Action 1)
Life shifting Course in Cyprus- Learn how to cope with life routine, stressfull work envirment and handle stressed learners. 5 Daycourse in Cyprus "Mental, social and physical Wellbeing" for Teachers, Trainers and Adults Trainers
Filluar nga | Postuar nga 1 month më parë