European Commission logo
Create an account
Kërkimi i partnerit

Narrow your results

Looking for new consortium members

Pjesë e një organizate?

Listojeni atë në faqen tonë të internetit! Klikoni linkun më poshtë dhe shtoni organizatën tuaj!

Po kërkoni partner?

Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar! Klikoni linkun më poshtë dhe filloni të kërkoni partnerë!

Dëshironi hapësirën tuaj?

Dëshironi t'i diskutoni idetë tuaja me të tjerët në hapësirë private? 

Gjeni informacionin më të fundit se si BE promovon politikën e të të nxënit për të rritur

Applied Filters

Erasmus+ mobility activities (Key Action 1)

Molde Voksenopplæring is an adult education centre in Molde, a small town with approximately 30.000 inhabitants on the wester

Filluar nga | Postuar nga 4 ditë më parë