European Commission logo
Create an account
Can select multiple words with divider comma

EPALE - Platforma Elektronike për të Nxënit e të Rriturve në Evropë

Pjesë e një organizate?

Duke regjistruar organizatën tuaj në EPALE, ju do të jeni në gjendje të bëni vetë një njoftim për kërkimin e partnerit.

Po kërkoni partner?

Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar! Klikoni linkun më poshtë dhe filloni të kërkoni partnerë!

Dëshironi hapësirën tuaj?

Dëshironi t'i diskutoni idetë tuaja me të tjerët në hapësirë private? 

Gjeni informacionin më të fundit se si BE promovon politikën e të të nxënit për të rritur

Applied Filters

Erasmus+ mobility activities (Key Action 1)
We are ready to host group mobilities of adult learners and teachers/trainers in Italy - Rome's city centre.
Filluar nga
TreeImage.
Antonia Castellani
|Postuar nga 7 hours më parë
Erasmus+ mobility activities (Key Action 1)

We are looking for Adults organisations to work on topics about Languages, Technology & Digital Education (education tools, platforms..) and Sustainability.

Filluar nga
TreeImage.
Nuria Miñano
Community Contributor (Bronze Member).
|Postuar nga 1 day më parë
Erasmus+ Small-scale partnership (Key Action 2)
Formation for education professionals in VET to foster inclusion and accessibility for people with disabilities in VET and subsequent labour inclusion procedures.
Filluar nga
TreeImage.
Carla Martínez
Community Collaborator (Silver Member).
|Postuar nga 2 days më parë