Skip to main content
Partnership Details

Searching partner for KA201

EU
Filluar nga | Postat în Hën, 03/02/2020 - 14:09

We are looking for associations / trade unions / local autorities and other formal groups of teachers (preferably elementary schools teachers) at EU/ national levels, for a project proposal to improve the understanding of students knowledge on climate challenges and increase teachers competences in the climate education sector.

Partners shall be able to include large number (i.e about 100 teachers or more) in training path as well as in data gathering activities. More information will be provided to potential partners after previous exchange.

Partnership Details
Žiadosť platí do
Hën, 03/16/2020 - 01:00
Organizata
CDCA
Kontakt
Tjetër
teachers organisation, trade unions of teachers,
Krajiny
Evropë
Typ aktivity
Uchádzanie sa o financovanie z EÚ
Gjuha
shqip
bullgarisht
kroacisht
çekisht
danisht
holandisht
anglisht
estonisht
finlandisht
frëngjisht
gjermanisht
greqisht
hungarisht
islandisht
irlandisht
italisht
letonisht
lituanisht
sllavomaqedonisht
maltisht
malazezisht
norvegjisht
polonisht
portugalisht
rumanisht
serbisht
sllovakisht
sllovenisht
spanjisht
suedisht
uellsisht

Part of an organisation?

Listojeni atë në faqen tonë të internetit! Klikoni linkun më poshtë dhe shtoni organizatën tuaj!

Want your own space?

Dëshironi t'i diskutoni idetë tuaja me të tjerët në hapësirë private?