European Commission logo
Create an account
Partnership Details

Partners for projects development next KA2 Erasmus+ calls

Bulgaria.
Filluar nga | Postat în Hën, 01/11/2021 - 14:02

We are looking for coordinators and partnerships for design and development of projects in the future calls of Erasmus+

- K2 - Strategic partnership in the field of education training and youth- K2 - Knowledge Alliances- K2 - Sector Skills Alliances- K2 - Capacity Building in the field of higher education- K2 - Capacity Building in the field of youth

We wish to collaborate and create contents as partner in subjects as follows:

1. SMEs global perspectives development – trainings, models and contents related to foreign trade, trade trends, market entry, market portfolio establishment, etc.

2. Enhancing employability skills and career development – sales and negotiations skills development, social media skills, etc.

3. Internationalisation of companies by furniture sector or another sectors

4. Tourism innovations – research for recovery potential, market demands, effectiveness methodology, etc.

5. Digital future

For more information, please contact us at hello@digital-academy.info

Partnership Details
Post type
Other
Žiadosť platí do
Sht, 12/31/2022 - 00:00
Kontakt
Hľadáme...
Other
Krajiny
Evropë
Gjuha
anglisht

Register your organisation

Listojeni atë në faqen tonë të internetit! Klikoni linkun më poshtë dhe shtoni organizatën tuaj!

Want your own space?

Dëshironi t'i diskutoni idetë tuaja me të tjerët në hapësirë private?