Skip to main content
Partnership Details

partners to follow K104 training

France
Filluar nga | Postat în Hën, 04/06/2020 - 14:34

Hello We are a theater company and work in the performing arts. For our adult mobility we are looking for training on the following topics : sustainable development - inclusion - migrants - basic English level 1 - English level 2 - digital / multimedia (for our technicians stage managers) - search for partners for future K204 projects around the theater - Do not hesitate to send us your proposals related to these themes - thank you very much see you soon

Partnership Details
Žiadosť platí do
Pre, 07/10/2020 - 01:00
Organizata
CREA
Krajiny
Evropë
Gjuha
anglisht
frëngjisht

Part of an organisation?

Listojeni atë në faqen tonë të internetit! Klikoni linkun më poshtë dhe shtoni organizatën tuaj!

Want your own space?

Dëshironi t'i diskutoni idetë tuaja me të tjerët në hapësirë private?