Skip to main content
Partnership Details

New technologies on learning process; inclusive education

France
Filluar nga | Postat în Mër, 02/12/2020 - 15:34

Impact of new technologies on school learning

Our organisation has already worked on a project on inclusive education. We are planning to have a follow-up of our project on the side of the role of new technologies, screens, on the learning process of children.

this is the main idea. we're looking for partners to complete a project together on this problematic.

 

Partnership Details
Žiadosť platí do
Sht, 03/14/2020 - 01:00
Organizata
CULTURE XXI
Tjetër
NGOs ; primary & secondary school
Krajiny
Danimarkë
Finlandë
Itali
Holandë
Suedi
Typ aktivity
Výmena nápadov/osvedčených postupov
Diskusia o nápadoch
Gjuha
anglisht
frëngjisht

Part of an organisation?

Listojeni atë në faqen tonë të internetit! Klikoni linkun më poshtë dhe shtoni organizatën tuaj!

Want your own space?

Dëshironi t'i diskutoni idetë tuaja me të tjerët në hapësirë private?