Skip to main content
Partnership Details

Looking for partners project KA3

France
Filluar nga | Postat în Mar, 01/28/2020 - 15:53

Our project is to train adults to be able to open Autismus+ centers in European countries and will be positionned on ERASMUS + KA3.

Considering that the intention of our project coincides perfectly with the objectives set by this program, we are looking for partners.

Contribution in the field of education and training: It is by training adult teachers, carers, professional and family carers and by creating structures for learning music and dance (AUTISMUS Centers) in from the DOLCE pedagogy designed by Françoise Dorocq (APTE) that this project will materialize.

Please let me know if you are interested by this project.

Partnership Details
Žiadosť platí do
Hën, 02/10/2020 - 01:00
Organizata
APTE
Kontakt
Krajiny
Andorrë
Belgjikë
Bullgari
Danimarkë
Finlandë
Gjermani
Irlandë
Luksemburg
Maltë
Holandë
Spanjë
Suedi
Typ aktivity
Uchádzanie sa o financovanie z EÚ
Gjuha
anglisht
frëngjisht

Part of an organisation?

Listojeni atë në faqen tonë të internetit! Klikoni linkun më poshtë dhe shtoni organizatën tuaj!

Want your own space?

Dëshironi t'i diskutoni idetë tuaja me të tjerët në hapësirë private?