Skip to main content
Partnership Details

Looking to participate as a receiving organisation for job shadowing mobilities

United Kingdom
Filluar nga | Postat în Mar, 02/25/2020 - 14:06

Dear Colleagues,

We are looking for sending organisations to organise job shadowing mobility projects for staff. We are a highly experienced intermediary organisation in the UK, with a network of more than 1100 companies in our three locations: Belfast, Glasgow and Liverpool.

We have organised multiple of job shadowing mobilities which have been really succesful for the participants and also for the companies.

If you are interested, please send an email to partner@interneurope.org and we can set up a Skype call to talk about it.

Best regards, 

Migle

Partnership Details
Žiadosť platí do
Enj, 02/25/2021 - 02:00
Organizata
Intern Europe
Kontakt
Krajiny
Evropë
Typ aktivity
Uchádzanie sa o financovanie z EÚ
Výmena nápadov/osvedčených postupov
Zaúčanie pozorovaním zodpovedného pracovníka
Gjuha
anglisht

Part of an organisation?

Listojeni atë në faqen tonë të internetit! Klikoni linkun më poshtë dhe shtoni organizatën tuaj!

Want your own space?

Dëshironi t'i diskutoni idetë tuaja me të tjerët në hapësirë private?