Skip to main content
Partnership Details

LOOKING FOR JOB SHADOWING FOR KA 104 ADULT EDUCATION

Turkey
Filluar nga | Postat în Pre, 01/17/2020 - 13:12

 

We are an adult centre in Turkey. We are applying for a KA104 Erasmus+  and looking for universities, organisations, associations, and adult education providers working in Europe in the field of organic farm, cultivations of aromatic plants ( lavender, Mentha piperita etc. ) and marketing and employment process  in order to do “job shadowing” and exchange ideas and best practice.

If you are interested in hosting us, please contact us asap.

 

Thank you very much for your attention

 

Kind regards

 

Alev Velidedeoğlu

Başiskele Public Education Center

Kocaeli-Turkey

e-mail: alevyaz77@gmail.com

Part of an organisation?

Listojeni atë në faqen tonë të internetit! Klikoni linkun më poshtë dhe shtoni organizatën tuaj!

Want your own space?

Dëshironi t'i diskutoni idetë tuaja me të tjerët në hapësirë private?