Partnership Details

KA2 Back to (Net)Work | Developing a businessmodel for networking for unemployed people in cooperation with enterprises

Netherlands.
Filluar nga | Postat în Mër, 02/05/2020 - 16:39

The foundation Werken en Leren: the Netherlands, Middelburg, is looking for a partner.

 

We executed a KA2-project BACK TO (NET)WORK+  2016-2019.

The result of the cooperation between Portugal, Hungary and the Netherlands: 10 recommendations for local authorities for implemantation of netwrking activities.

Since 2017-2018 the labor-market in Europe is changing and in some sectors there is a staff shortage. The shortsages will grow!

We want to develop a strong method in a business model to bring supply and demand in the labor-market together with the partipation of companies.

With about 5 countries in south, west, east and northern europe!

 

 

Partnership Details
Žiadosť platí do
Dje, 03/01/2020 - 01:00
Organizata
Stichting Werken en Leren
Krajiny
Austri
Belgjikë
Bullgari
Kroaci
Qipro
Danimarkë
Finlandë
Gjermani
Greqi
Hungari
Itali
Luksemburg
Holandë
Norvegji
Poloni
Rumani
Sllovaki
Spanjë
Suedi
Typ aktivity
Uchádzanie sa o financovanie z EÚ
Gjuha
holandisht
anglisht

Part of an organisation?

Listojeni atë në faqen tonë të internetit! Klikoni linkun më poshtë dhe shtoni organizatën tuaj!

Want your own space?

Dëshironi t'i diskutoni idetë tuaja me të tjerët në hapësirë private?