Skip to main content
Partnership Details

Department of Adult and Youth non-formal education

Lithuania
Filluar nga | Postat în Pre, 09/18/2020 - 16:27

Department of adult and youth non-formal education .

I am writing regarding the Erasmus+ project for the youth mobility. We want to propose for the youth mobility project till 1st October.

We are starting the new activity e.i. mobile work with youth groups  and would like to learn  from experienced  partners in Erasmus+ youth mobility project . Are you interesting in project cooperation?

I look forward to hearing from you.

 

 

Partnership Details
Žiadosť platí do
Mër, 09/30/2020 - 00:00
Organizata
Radviliškio rajono savivaldybės švietimo ir sporto paslaugų centras
Tjetër
Youth organisation
Krajiny
Evropë
Austri
Danimarkë
Finlandë
Francë
Gjermani
Greqi
Irlandë
Suedi
Britani
Izrael
Turqi
Typ aktivity
Výmena nápadov/osvedčených postupov
Zaúčanie pozorovaním zodpovedného pracovníka
Diskusia o nápadoch
Gjuha
anglisht

Part of an organisation?

Listojeni atë në faqen tonë të internetit! Klikoni linkun më poshtë dhe shtoni organizatën tuaj!

Want your own space?

Dëshironi t'i diskutoni idetë tuaja me të tjerët në hapësirë private?