Organisations

Organisations

tuaj - Keni interes për të bashkëpunuar me të tjerë nga e gjithë Evropa, por nuk keni ende ndonjë ide konkrete?

Shtoni organizatën

Shtoni organizatën tuaj te kërkimi i partnerëve në EPALE, për të ngritur profilin tuaj dhe për t'u bërë të ditur të tjerëve se po kërkoni të përfshihen në një bashkëpunim mbarevropian.

Këshillë kyçe:

Shtoni sa më shumë informacion të jetë e mundur në lidhje me organizatën tuaj dhe llojin e aktiviteteve në të cilat përfshiheni për të ndihmuar që t'ju gjejnë më lehtë të tjerët.

Pjesë e një organizate?

Listojeni atë në faqen tonë të internetit! Klikoni linkun më poshtë dhe shtoni organizatën tuaj!

Gjeni informacionin më të fundit se si BE promovon politikën e të të nxënit për të rritur

Applied Filters

Joniškis Cultural Center is a juridical entity which in its activities, reserves ethnic culture, amateur art, creates aesthetic curriculum programs, expands enlightened (educational) enterprise, fulfills communal cultural demands as well, organizes professional art circulate. ...
Skuodas information centre is an organisation located in Lithuania. We are looking to exchange good practices and find partners for funded projects from EU.Our organisation provides the services of business information, consultations and training, organizes the refresher course ...
Prienai Educational Support Service is an institution, working together with schools to develop an open, creative, responsible personality. The greatest value of an organization is the continuous development of personality and the desire to lifelong learning.
Functions of the bureau:1. Public health promotion in the municipal community;2. Public health monitoring in the municipality;3. Communicable disease prevention in the municipality;4. Prevention of non-infectious diseases and injuries in the municipality;5. Implementation of pub...
Pasvalys Music School is an informal education institution where children and young people (7 to 20 years) learn music and art. Schol pupils actively participate in Pasvalys cultural life, participate in competitions not only in Lithuania, but also abroad, participate in various...
Radviliškio rajono savivaldybės viešosios bibliotekos ir 25 jos filialų vykdoma veikla tenkina skirtingo amžiaus skaitytojų poreikius. Įvairios edukacijos, organizuojami renginiai, susitikimai, parodos, bendri projektai su miesto lopšeliais-darželiais ir mokyklomis, Trečiojo amž...