Organisations

Organisations

tuaj - Keni interes për të bashkëpunuar me të tjerë nga e gjithë Evropa, por nuk keni ende ndonjë ide konkrete?

Shtoni organizatën

Shtoni organizatën tuaj te kërkimi i partnerëve në EPALE, për të ngritur profilin tuaj dhe për t'u bërë të ditur të tjerëve se po kërkoni të përfshihen në një bashkëpunim mbarevropian.

Këshillë kyçe:

Shtoni sa më shumë informacion të jetë e mundur në lidhje me organizatën tuaj dhe llojin e aktiviteteve në të cilat përfshiheni për të ndihmuar që t'ju gjejnë më lehtë të tjerët.

Pjesë e një organizate?

Listojeni atë në faqen tonë të internetit! Klikoni linkun më poshtë dhe shtoni organizatën tuaj!

Gjeni informacionin më të fundit se si BE promovon politikën e të të nxënit për të rritur

Applied Filters

We want to work with you!!  CEPA Leioa HHI is a public centre for adult education. We are located in Leioa, Basque Country, and we cover a wide area with small schools in six different towns. We offer formal education for students who wish to achieve their Compulsory Secondary...
CEPA Leioa HHI is a public centre for adult education. We are located in Leioa, Basque Country, and we cover a wide area with small schools in six different towns. We offer formal education for students who wish to achieve their Compulsory Secondary Degree, and non formal train...
we are working in our area to give voice to emotions, help so many person who after the pandemic have difficulty reintegrating into society and reconnect with others Contact person: mariagraziaimbimbo@hotmail.it we are new comers
PESG Sports School is an institution for adult education based in Zagreb, founded in 2001 and focused on the development, harmonization and implementation of programs according to European and national guidelines and identified needs of market. At the national level, we contribu...
Our mission is to promote the exchange of experience and cooperation in a managerial environment, as well as to encourage European managers to raise professional qualifications. We create IT solutions in the general field of ICT to improve education processes, conducting busines...