Organisations

Organisations

tuaj - Keni interes për të bashkëpunuar me të tjerë nga e gjithë Evropa, por nuk keni ende ndonjë ide konkrete?

Shtoni organizatën

Shtoni organizatën tuaj te kërkimi i partnerëve në EPALE, për të ngritur profilin tuaj dhe për t'u bërë të ditur të tjerëve se po kërkoni të përfshihen në një bashkëpunim mbarevropian.

Këshillë kyçe:

Shtoni sa më shumë informacion të jetë e mundur në lidhje me organizatën tuaj dhe llojin e aktiviteteve në të cilat përfshiheni për të ndihmuar që t'ju gjejnë më lehtë të tjerët.

Applied Filters

The European Academy of Diplomacy (EAD) is the first non-governmental, non-for-profit diplomatic academy in Europe, with a mission of shaping, sharpening and inspiring a new generation of enlightened international leaders. The mission of the European Academy of Diplomacy is to ...
Francë
France.
Starting-Block is a french non- profit organisation that promote citizenship and solidarity. Our actions promote the discovery of other cultures and other ways of thinking and the development of critical thinking.
Valang consulting is an ambitious new company presenting the following areas of expertise: training, business administration and real estate. valang consulting is based in Annemasse (Haute-Savoie), near Lake Geneva and the Alps. With an experienced business controller and quali...
Merhabalar, Karadeniz'in en güzel şehri Samsun'un Bafra ilçesinde yetişkin eğitimi veren bir kamu kurumuyuz. 7'den 70'e herkese hitap ediyoruz. Kurumunuzda dijitalleşme alanında 50 yaş üstü öğrenenler geliştirmeyi hedefliyoruz. KA1 projesini tasarladık. Projemizde personel harek...
Vizyon: Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile Türkiye ve dünyada tercih edilen; Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; Evrensel değerlere saygılı, topl...
Spanjë
Spain.
GESEME is a 26 years old Spanish organization specialized in medicine, health, safety prevention, psychotherapy, sports, training, providing resources and means for the development of healthy lifestyles, sporting and social activities. We have an intensive profitable activity a...