European Commission logo
Create an account

Organisations

Organisations

tuaj - Keni interes për të bashkëpunuar me të tjerë nga e gjithë Evropa, por nuk keni ende ndonjë ide konkrete?

Shtoni organizatën

Shtoni organizatën tuaj te kërkimi i partnerëve në EPALE, për të ngritur profilin tuaj dhe për t'u bërë të ditur të tjerëve se po kërkoni të përfshihen në një bashkëpunim mbarevropian.

Këshillë kyçe:

Shtoni sa më shumë informacion të jetë e mundur në lidhje me organizatën tuaj dhe llojin e aktiviteteve në të cilat përfshiheni për të ndihmuar që t'ju gjejnë më lehtë të tjerët.

Pjesë e një organizate?

Duke regjistruar organizatën tuaj në EPALE, ju do të jeni në gjendje të bëni vetë një njoftim për kërkimin e partnerit.

Gjeni informacionin më të fundit se si BE promovon politikën e të të nxënit për të rritur

Applied Filters

Slloveni
Slovenia.
Motus institute is a non-profit organization based in Ljubljana. Its main area of work is in the field of mental health, primarily focusing on the diagnostic assessment of learning and developmental disabilities in children/adolescents and the implementation of support programs ...
Adult education centre Ilirska Bistrica (Ljudska univerza Ilirska Bistrica) is small organisation in a town in the south west of Slovenia, near Croatian border. We are a part of elementary school OŠ Antona Žnideršiča. Our programs centre in non-formal education which help raise ...
ICRA is one of the leading adult education providers in sub region of Idrija and Cerkno, Slovenia with a focus on local development, most notably in the areas of business, human resources, environmental and spatial planning, regional development, rural development and cultural h...
Slloveni
Slovenia.
Tehnopark Celje is a public institution and the largest science and entertainment park in Slovenia, established by the municipality of Celje with the aim of promoting science, technology and innovation. The park is located in an iconic building in the center of Celje. It offers ...
Slloveni
Slovenia.
The Prosum Institute was founded with the aim of promoting and assisting in the education and training of the most vulnerable target groups, especially the elderly. We pay special attention to them, as they are our main target group. We work on the inclusion of the elderly in va...