Organisations

Organisations

tuaj - Keni interes për të bashkëpunuar me të tjerë nga e gjithë Evropa, por nuk keni ende ndonjë ide konkrete?

>

Shtoni organizatën

Shtoni organizatën tuaj te kërkimi i partnerëve në EPALE, për të ngritur profilin tuaj dhe për t'u bërë të ditur të tjerëve se po kërkoni të përfshihen në një bashkëpunim mbarevropian.

Këshillë kyçe:

Shtoni sa më shumë informacion të jetë e mundur në lidhje me organizatën tuaj dhe llojin e aktiviteteve në të cilat përfshiheni për të ndihmuar që t'ju gjejnë më lehtë të tjerët.

Pjesë e një organizate?

Listojeni atë në faqen tonë të internetit! Klikoni linkun më poshtë dhe shtoni organizatën tuaj!

Gjeni informacionin më të fundit se si BE promovon politikën e të të nxënit për të rritur

Applied Filters

El centro S. Ramón y Cajal, de Enseñanza Secundaria Obligatoria y Post Obligatoria, acoge a más de mil alumnos que reciben formación de diversos niveles de enseñanza regladas, autorizadas y concertadas por la Consejería de Educación de la Junta de Andalucía. En este centro se im...
Escuela Oficial de Idiomas Madrid-Villaverde is a public Language School teaching English, French, and German as a foreign language to adult students (aged 16+) who come from all walks of life and we cater for a very diverse population. Located just 7 minutes away from the centr...
The school of music JPC in Barcelona, we are searching similar musical organizations for doing KA1 projects including job shadowing for teachers and mobilities for students for our musical groups: young choral groups and young orchestra. The school is in Barcelona, in the city ...
La asociación, creada en 2010, su objetivo promover las oportunidades de crecimiento para las personas y para la sociedad en general, creando sinergias, herramientas y metodologías para la difusión de la cultura y la promoción de la ciudadanía activa entre las personas y las org...
Güímar School of Foreign Languages (E.O.I Güímar), located in Tenerife, in the Canary Islands, is an adult education centre under the authority of the Regional Board of Education which holds around 1,000 students who learn German, French or English. Their ages, backgrounds and ...