European Commission logo
Create an account
Organisations

Organisations

tuaj - Keni interes për të bashkëpunuar me të tjerë nga e gjithë Evropa, por nuk keni ende ndonjë ide konkrete?

Shtoni organizatën

Shtoni organizatën tuaj te kërkimi i partnerëve në EPALE, për të ngritur profilin tuaj dhe për t'u bërë të ditur të tjerëve se po kërkoni të përfshihen në një bashkëpunim mbarevropian.

Këshillë kyçe:

Shtoni sa më shumë informacion të jetë e mundur në lidhje me organizatën tuaj dhe llojin e aktiviteteve në të cilat përfshiheni për të ndihmuar që t'ju gjejnë më lehtë të tjerët.

Pjesë e një organizate?

Listojeni atë në faqen tonë të internetit! Klikoni linkun më poshtë dhe shtoni organizatën tuaj!

Gjeni informacionin më të fundit se si BE promovon politikën e të të nxënit për të rritur

Applied Filters

Johannes læringssenter is located in Stavanger Municipality on the west coast of Norway. We provide kindergarten for immigrants, primary/junior high school for children and adults for immigrants, Norwegian language courses Alfa - B2 and special education for adults, both Norwegi...
About us We aim to develop bridges of understanding between cultural activities and the environment. We focus on the tradition of outdoor education in the Nordic and Scandinavian countries. ​Our network is UNESCO, the Community of Inquiry, Critical Thinking Movement, and Philoso...
Norvegji
Norway.
We are Providing Innovation, Science, Technology and Entrepreneurial Driven Education Programmes and Applying the Digital Learning Model in Childhood. "Creating Future Leaders & Lifetime Empowerment Opportunity for the Next Generation"What is iNNO-SCI?We believe in sustainab...
We are specialized in adult education, mainly for foreigners but also for native speakers with special needs.We can communicate at at least B1 level in French, English, Dutch, German and NorwegianWe have organized and participated in projects with Denmark, Sweden, Finland, Lithu...
Nordic Business Council is a non-profit organization focusing on sustainable development in Norway and EU. The organization was founded by environmental and sustainability consultants to help other organizations in Norway reach their targets for sustainable development. Nordic B...