European Commission logo
Create an account
Organisations

Organisations

tuaj - Keni interes për të bashkëpunuar me të tjerë nga e gjithë Evropa, por nuk keni ende ndonjë ide konkrete?

Shtoni organizatën

Shtoni organizatën tuaj te kërkimi i partnerëve në EPALE, për të ngritur profilin tuaj dhe për t'u bërë të ditur të tjerëve se po kërkoni të përfshihen në një bashkëpunim mbarevropian.

Këshillë kyçe:

Shtoni sa më shumë informacion të jetë e mundur në lidhje me organizatën tuaj dhe llojin e aktiviteteve në të cilat përfshiheni për të ndihmuar që t'ju gjejnë më lehtë të tjerët.

Pjesë e një organizate?

Listojeni atë në faqen tonë të internetit! Klikoni linkun më poshtë dhe shtoni organizatën tuaj!

Gjeni informacionin më të fundit se si BE promovon politikën e të të nxënit për të rritur

Holandë
Netherlands.
RNCC Vriendschap is a dutch fondation. Since 2002 connect people and actively organizes different meetings, round tables, educational, sport and cultural events, training, internship programs.
I.E.R. is an established project partner and coordinator over many years in a broad range of activities that are subject of the Programmes of the European Commision. I.E.R. is open for project suggestions, project partnerships and realising joint project proposals. See further ...
Lidi Smart Solutions was founded to promote the latest trends in the digital era, offering web-education for adults and youth in a number of fields. Among our core activities were developing and implementing online education platforms and e-learning tools. From there, we grew to...
Netwerkpro is a social organisation, founded in 2015, that focuses on improving the professional standing of women. For us, building and maintaining a personal network is an essential part of achieving this objective. To this end, we facilitate and enable connections between pro...

ILA

Holandë
Netherlands.
ILA is an NGO that provides mechanisms to facilitate knowledge and experience transfer among sectors and countries and carries out national and international training, research and consultancy projects on employment, entrepreneurship, vocational qualification, migration, volunte...
U-ASEA – USED-Amsterdam-Social Enterprise Agency is an international non-profit social enterprise founded in Amsterdam. We work for the social development of young and adults people in Amsterdam.   Area of intervention and target groups; U-ASEA is working in different areas of...