European Commission logo
Create an account
Organisations

Organisations

tuaj - Keni interes për të bashkëpunuar me të tjerë nga e gjithë Evropa, por nuk keni ende ndonjë ide konkrete?

Shtoni organizatën

Shtoni organizatën tuaj te kërkimi i partnerëve në EPALE, për të ngritur profilin tuaj dhe për t'u bërë të ditur të tjerëve se po kërkoni të përfshihen në një bashkëpunim mbarevropian.

Këshillë kyçe:

Shtoni sa më shumë informacion të jetë e mundur në lidhje me organizatën tuaj dhe llojin e aktiviteteve në të cilat përfshiheni për të ndihmuar që t'ju gjejnë më lehtë të tjerët.

Pjesë e një organizate?

Listojeni atë në faqen tonë të internetit! Klikoni linkun më poshtë dhe shtoni organizatën tuaj!

Gjeni informacionin më të fundit se si BE promovon politikën e të të nxënit për të rritur

Applied Filters

The mission of the Lifelong Learning Institute at Tomas Bata University in Zlín (ILL TBU) is to be an information, communication and coordination platform for the systematic creation, providing and development of lifelong learning programmes (hereinafter referred to as “LLP”) at...
Çeki
Czech Republic.
Who we are Educational Institute (Training Institute) of the Central Bohemia Region - VISK® is a legal entity – a publicly-funded organization, which was established by the Central Bohemia Region. VISK® was established for the purpose of providing services in the field of adult...
We are a team of people who share a common desire to help others. As a non-profit organisation we have been operating on the Czech market for more than 20 years now and our main aim is to draw on our past experience and procedures to help those who are unable to help themselves....
NGO infinity-progress deals with EDU-programs in the field of sustainability, environment. The organization runs URSUS environmental centre in the east of the Czech Republic.